Contact ONS

U kunt het formulier gebruiken om een bericht aan ons te sturen.
Wij staan klaar voor uw vragen of wensen en streven er naar binnen 48 uur contact met u op te nemen.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op +32 477 50 10 10.

30 Pastorijstraat
Houthalen-Helchteren, Flanders, 3530
Belgie

+32-477-501010

EPG SYSTEMS - Verdeler van de producten: Inflector, Inflector zonwering, Zonwering, Infrarood, Infrarood Panelen, Infrarood Lange golf, Infrarood Korte golf.

hotyoga-img.JPG

Hot Yoga Special Panelen

SunnyHeat iNfrarood, Energiezuiniger dan concurrenten en toch veel Comfort middels huidige techniek. Gezonde en duurzame verwarmingsmethode, de FiR Infraroodwarmte, zoals de zon ons verwarmd. EPG Global is SunnyHeat iNfrarood specialist, wellicht geïmiteerd maar zeker niet geëvenaard.

INFORMATIE | HOT YOGA

Een ruimte op een perfecte temperatuur tussen de 25 tot 40 ºC krijgen of hoger zonder kostbare zuurstof te verbranden? Daar heb je FiR infrarood verwarming voor nodig maar dan wel van de hoogste klasse.

Het Sunnyheat HotYoga "Special" paneel.

SunnyHeat voldoet aan alle eisen, als enige ter wereld, vanwege zijn enorme grote afstraling en 'warmte' bereik o.a. door de geharde glasplaten welke tot wel 200º Celsius en hoger kunnen bereiken! maar zeker ook door zijn draadloze besturing vanaf de computer met een speciaal ontwikkeld HY 'Daily Plan' schema. 

HOT YOGA'S | NEDERLAND

BodyWise

- Enschede

Capital Sports

Zwijndrecht

Privé HY
- Bussum (binnekort geopend)

Basecamp Fitness

Rijen

Family Fitness

Laren

Privé HY

- Laren

Meer HotYoga Studio's in

- Denemarken, Noorwegen, Australië, Belgie en Duitsland

Club Pellikaan

- Tilburg
- Breda + Dance
- Apeldoorn
- Amersfoort + Hot Pilates

HotYogaclub

- Tilburg

Yoga Studio Gooi

- Naarden

Club Sportive

Amsterdam -Zuidas

DaanDaSana Yoga

- Zandvoort

CM Yoga Centre

- Amsterdam Beethovenstraat

 

Bikram Choudhury begon op vierjarige leeftijd met het beoefenen van yoga. Zijn goeroe was Bishnu Ghosh, de broer van de bekende Paramahansa Yogananda (schrijver van Autobiografie van een Yogi). Op zijn twaalfde werd Bikram de jongste yoga kampioen van India. Hij behield deze titel drie jaar op rij.

Samen met zijn goeroe Bishnu Ghosh ontwikkelde hij zijn yoga systeem van 26 houdingen en 2 ademhaling oefeningen. Bikram kreeg al snel een reputatie als yoga expert waarna eerste Bikram yogascholen werden geopend. 

De afgelopen decennia heeft Bikram zijn yogasysteem over de hele wereld onderwezen en overal ter wereld zijn inmiddels Bikram beoefenaars.

Hieruit zijn ook diverse varianten gekomen, waaronder Hot Yoga.
 

Bikram Choudhury